Той самий Баранчик в м. Полтава

Назад

Шукаєте смачну кавказьку кухню в Полтаві? Тоді вам неодмінно потрібно відвідати грузинський ресторан під назвою «Той самий Баранчик».

Заклад знаходиться за адресою: вул. Соборності 29/15 та працює щоденно з 12:00 до 21:30, а також має швидку доставку по місту.

 

Екстер’єр та локація

Ресторан знаходиться в самому центрі Полтави, поруч з мальовничим Корпусним садом. Фасад виконаний у фірмовому етнічному стилі, прикрашений елементами грузинської народної культури та живими квітами. Для любителів з’їсти щось смачненьке на свіжому повітрі, в теплу пору року працює літня тераса.

 

Інтер’єр

Зайшовши всередину, з перших же секунд відчувається атмосфера затишку та домашнього комфорту. Інтер’єр виконаний в теплій кольоровій гамі та бежевих тонах, а використання дерева та глиняних глечиків в оздобленні ще більше доповнює картину. М’які дивани та крісла також пасують до інтер’єру ресторану. А в вечірній час свого шарму додає напівпрозора стеля в поєднанні з м’яким освітленням.

 

Меню

Якщо словосполучення «грузинська кухня» малює у вашій уяві ситні, яскраві та пікантні страви, щедро здобрені запашними спеціями та травами, будьте певні, що «Той самий Баранчик» точно справдить всі сподівання.

Меню ну дуже різноманітне і включає великий асортимент кавказької класики та авторських страв.

Випічка: кубдарі (з бараниною/яловичиною і свининою) та хачапурі (мегрельський, аджарський, імеретинський, 4 сири)

Хінкалі: з бараниною, телятиною, свининою, курчам або ж сиром. Особливу увагу варто звернути на фірмові гострі хінкалі з чорного тіста та баранини.

М’ясо з вогню: кебаб, шашлик, каре ягняти, курча тапака та ін. А також традиційні соуси: ткемалі, сацебелі, кідзмарі, аджика, мацоні, наршараб.

Окрім цього є великий вибір перших страв, салатів, закусок та гарнірів.

Асортимент напоїв представлений також доволі широко – від безалкогольних лимонадів, соків, компоту та узвару до алкогольних напоїв: традиційні вина Грузії (та інших країн світу), чача, бренді, віскі та багато-багато іншого.

 

Акції та пропозиції

На даний час в ресторані діє наступна пропозиція пропозиція:

Щедре обіднє меню з трьох страв за 150 гривень! (діє в будні дні з 12:00 до 16:00 та оновлюється щотижня).

 

Також «Той самий Баранчик» часто проводять цікаві івенти та майстер класи. Інформацію про заходи та ще багато цікавого можна знайти на їх сторінці в Instagram: www.instagram.com/baranchik.plt

 

Якщо ж підвести короткий підсумок про заклад, то можна сміливо сказати, що «Той самий Баранчик» являє собою саме те, чого всі очікують від хорошого грузинського ресторану – смачна кухня та тепла гостинна атмосфера, тож якщо ви там ще не були – обов’язково завітайте в гості!

Попередня стаття

Завантажуй та встановлюй додаток "Food Family" та
замовляй улюблену їжу або товар прямо зараз!