Montana Pizza в Полтаві

Назад

Mоntana Pizza

 

Якщо ви приїхали в гості або проживаєте в Полтаві, та гуляючи по місту (або сидячи вдома), захотіли смачно та ситно перекусити, будьте певні, що Mоntana Pizza стане для вас справжньою знахідкою.

Ресторан працює кожного дня та чекає на гостей з 10:00 до 21:00. А для любителів поїсти вдома – є можливість замовити швидку доставку.

 

Місцезнаходження та екстер’єр

Заклад знаходиться в самому центрі міста за адресою: Полтава, вул. Котляревського 19/10. Ресторан розташований в живописному місці біля пам’ятника Івану Котляревському, також недалеко знаходяться Алея гоголівських героїв, та Корпусний сад.

Зовні фасад виконаний у фірмових кольорах ресторану, з великими вікнами, тож не помітити його буде вкрай складно)

 

Інтер’єр

Всередині ресторану дуже затишно та світло, є багато вільного простору. Меблі та оздоблення з натурального дерева, м’які крісла та дивани, тепла бежево-коричнева кольорова гамма. Також є яскрава дитяча кімната для наймолодших гостей.

 

Меню

Оскільки Mоntana Pizza – це ресторан італійсько-американської кухні , відповідно «корону першості» закладу тримає саме піца. А її тут ну дуже багато видів: класична «Маргарита», «Di Mare» для любителів морепродуктів, «Піца BLACK» на чорному тісті, вишукана «Груша & Дорблю» та ще багато цікавого і смачного.

Крім піци ресторан пропонує великий асортимент бургерів, салатів та пасти, а також має хоспер-меню.

Для наймолодших відвідувачів розроблене спеціальне дитяче меню.

Безалкогольний асортимент представлений великою кількістю гарячих та холодних напоїв: кава, авторські чаї, мілкшейки, лимонади, фреші, смузі тощо.

Любителям міцних напоїв також є з чого обрати: пиво, міцний алкоголь, класичні та авторські коктейлі, ну і звичайно ж теплі зігріваючі напої (глінтвейн, грог та пунш).

 

Актуальні пропозиції

На момент публікації статті в Mоntana Pizza діють наступні акційні пропозиції:

  • Піца на чорному тісті за 99 грн кожну п’ятницю* (при замовлення доставки)
  • Знижка - 20% на замовлення при самовивозі
  • Безкоштовна доставка при суммі замовлення від 500 грн
Попередня стаття

Завантажуй та встановлюй додаток "Food Family" та
замовляй улюблену їжу або товар прямо зараз!