Де смачно поїсти в Полтаві

Назад

Шукаєте, де смачно поїсти у Полтаві?

Тоді ця стаття точно стане вам у нагоді!
В цю добірку ми включили ряд різноманітних за стилем та кухнями закладів, але всі вони мають дві спільні риси: тут дійсно смачно готують і точно не залишать вас байдужими)

 

Rockit

Ресторан італійської та японської кухні. Асортимент суші та піци ну дуже великий: від класичних макі до пишних драконів, та від класичної «маргарити» до фірмової «байрактар». Крім того в них є можливість зібрати піцу повністю на свій смак.
Адреси: Полтава, вул. Європейська 113; вул. Міщенка 4

 

Монтана піца 


Ресторан американської та італійської кухні. Якщо вам хочеться з’їсти смачний бургер, піцу чи пасту – будьте певні, що тут ви не залишитесь голодними. Тут також є великий вибір салатів та хоспер-меню.
Адреса: Полтава, вул. Котляревського 19/10

 

Міська шаурма 


Сучасне трактування всім відомої страви та абсолютно новий погляд на вуличну їжу. І не слід думати, що це звичайна страва, адже де ще ви зможете скуштувати шаурму з сиром фета та грушею?
Адреса: Полтава, вул. Небесної сотні 13

 

Пріма піца


Основна фішка закладу – дров’яна піч, а це означає, що можна скуштувати піцу майже як з Італії. Тут ви знайдете як усім відому класику, так і авторські рецепти. А ще в меню є досить великий асортимент гарнірів та страв на вогні.
Адреса: Полтава, Київське шоссе 60; вул. Пушкіна 16

 

Той самий баранчик


Шматочок гостинної Грузії та справжній рай для любителів м’яса. В меню є все, що тільки можна собі уявити: різноманітні м’ясні страви, хінкалі, хачапурі, чкмерулі та ще багато смачного. Місцеві страви прийдуться до смаку навіть найвибагливішим поціновувачам грузинської кухні. 
Адреса: Полтава, вул. Соборності 29/15

 

Криниця


Що може бути смачнішим ніж рідна українська кухня? Та ще й якщо всі страви приготовані з любов’ю. Асортимент дуже великий та знайомий кожному українцю: вареники, деруни, млинці, підчеревина, страви з картоплі та, звичайно ж, справжній український борщ з пампушками та салом.
Адреси: Полтава, вул. Соборності 4; вул. Чураївни 2а; вул.Соборності 4.

 

BeerHouse


Ідеально підійде для тих, хто любить з’їсти щось смачненьке разом з крафтовим пивом щойно з діжки. В меню можна знайти як легкі закуски, так і великий асортимент ситних страв, ну і ,звісно, смачне пиво власного виробництва (від класичного пілзнера до імбирного та IPA/APA). 
Адреса: Полтава, Київське шоссе 60; вул. Пушкіна 16.

 

Болоньєтта


Ресторан європейської та азіатської кухні. Якщо ви шукаєте ресторан, де смачно готують всім відомі класичні страви, то Болоньєтта – саме це місце. В меню ви знайдете: різноманітні види пасти, салатів, лазанью, фокаччу, удони, піцу та суші. 
Адреса: Полтава, вул. Соборності 26/14

 

Сподіваємось, що ця добірка стане для вас корисною та ви обов’язково отримаєте позитивне враження після відвідання цих закладів. А якщо забажаєте замовити їжу додому - у кожного з перелічених ресторанів є швидка доставка)

Попередня стаття

Завантажуй та встановлюй додаток "Food Family" та
замовляй улюблену їжу або товар прямо зараз!