Як організувати відділ доставки за 1 годину?

Назад

Як організувати відділ доставки за 1 годину?


Для кожного підприємця, особливо що працює в ресторанному бізнесі, впродовж діяльності настає етап, коли доволі гостро постає питання зростання кількості замовлень та забезпеченості кур'єрами.

Для того, щоб і надалі зростати та утримувати належний рівень сервісу є два способи:

  • розширити власний штат та створити відділ доставки,
  • передати ці зобов'язання компанії, що займається логістикою професіонально.

 

Food Family є одною з таких компаній. Наша команда з радістю візьме на себе доставку товарів, щоб ви могли ще більше зосередитись на своїй діяльності, не піклуючись про цю частину роботи.

При підключенні до партнерської програми, ми пропонуємо дві моделі:

  1. Marketplace (формування на нашому сайті сторінки закладу з додаванням товарних позицій та умов, а також з можливістю оформлення замовлення на сайті беспосередьо кінцевим клієнтом);
  2. Cache (реєстрація закладу з наданням можливості виклику кур’єра на пострібний час);

Оскільки в більшості випадків час відіграє ключову роль, детальніше зупинимось на останній моделі. Суть моделі "cache" полягає в тому, що партнер отримує доступ до сервісу та до нашого кур’єрського флоту. Все, що надалі буде потрібно для виклику кур’єра – просто заповнити коротку форму виклику, а ми в свою чергу, забечимо швидкість доставки та якість сервісу.

Ключова перевага моделі "cache" заключається в тому, що процедура реєстрації в системі займає не більше 1 години, а наш особистий рекорд складає 30 хвилин.

Тож всього за годину ви отримаєте функціонал, що можна порівняти з власним відділом логістики, при цьому не розширюючи штат та з можливістю економії.

Для того, щоб подати заявку на підключення до партнерської програми, потрібно просто заповнити коротку форму на нашому сайті: https://foodfamily.com.ua/restaurants

Дякуємо за увагу та сподіваємось на співпрацю!
З повагою, команда Food Family!

Попередня стаття

Завантажуй та встановлюй додаток "Food Family" та
замовляй улюблену їжу або товар прямо зараз!