Kroppizza (Кроппіца)

Назад

Kroppizza (Кроппіца)


Що може бути кращим, ніж повернутись в теплу затишну оселю після тяжкого робочого дня, вдягнути улюблену піжаму та смачно повечеряти? Якщо ви також полюбляєте такі затишні вечори, а стояти біля плити не дуже хочеться, тоді Кроппіца точно стане вам у нагоді =)
Заклад знаходиться в місті Кропивницький та працює щодня з 10:00 до 21:30. Можна замовити швидку доставку додому або ж забрати замовлення самостійно за адресою: вул. Чорновола 11/4.
 

Меню

Головне, на чому необхідно наголосити, що Кроппіца не має залу, а є закладом, що повністю орієнтований на доставку. А це означає, що він чудово підійде тим, хто полюбляє з’їсти щось смачненьке вдома в тісному сімейному колі та під улюблений фільм чи серіал. А смачненького тут дуже великий вибір)
З назви закладу оддразу стає зрозуміло, що в меню точно є піца і це, справді, так — тут її аж 20 видів! Від класичних Маргарити, Пепероні та BBQ до піци з курчам Теріяки, Марінари та фірмової Бармаліні. А для тих, хто хоче спробувати оддразу декілька смаків, є можливість замовити піцу 50/50, що є поєднанням двох видів піци на одному коржі (наприклад Американа та Пепероні).
Окрім піци заклад пропонує великий вибір інших страв:

  • Бургери (Чізбургер, Mushrooms Бургер, Гавайський та ін);
  • WOK-меню (з рисом або локшиною та м’ясом чи морепродуктами, а також фунчоза);
  • Фрайси;
  • А також курячі крильця, нагетси та картопляні кульки та човники.

До всіх цих смаколиків можна замовити холодні та гарячі безалкогольні напої.
 
Підводячи підсумки можна сказати, що Kroppizza — це ситно, смачно та зручно! Отже якщо ще не куштували — обов’язково варто спробувати. Тим більш, що при замовленні від 300 грн, доставка буде безкоштовною! Тож скоріше замовляйте і смачного!)

Попередня стаття

Завантажуй та встановлюй додаток "Food Family" та
замовляй улюблену їжу або товар прямо зараз!