Ресторація Кропивницьких

Назад

Якщо ви хочете дізнатись, що таке сучасна українська кухня, а також переосмислити традиційні, відомі з дитинства рецепти, тоді під час наступного візиту в місто Кропивницький, обов’язково завітайте до Ресторації Кропивницьких.
Двері ресторану відчинені щодня з 10:00 до 22:00. А для тих, хто полюбляє поїсти вдома – є швидка доставка по місту.
 

Місцезнаходження та екстер’єр


Заклад розташований в самому центрі міста, неподалік площі «Героїв Майдану». А саме на вулиці Театральній (раніше Дворцова), будинок 29.
Зовні ресторан виглядає досить елегантно і стримано та передає класичний європейський стиль. Фасад виконаний в сірому та білому кольорах, з чіткими правильними лініями, а великі вітражні вікна одразу привертають увагу гостей.
 

Інтер’єр


Всередині ресторан нагадує велику затишну оселю з каміном та м’якими теплими пледами. Інтер’єр виконаний переважно в теплих бежево-коричневих тонах, з використанням натурального дерева в оздобленні, меблі м’які та зручні. Доповнюють атмосферу картини, глиняний посуд та старовинні речі (такі як механічний годинник та фортепіано). Ввечері в ресторані вмикають м’яке освітлення, що додає ще більше затишку.
 

Меню


Коротко охарактеризувати Ресторацію Кропивницьких можна фразою: «сучасний український ресторан». Тож меню тут відповідне і, здебільшого, базується на локальних продуктах та включає в себе українську класику: вареники, деруни, зелений та червоний борщ, банош, котлета по-київськи та багато іншого. А для гостей, що хочуть спробувати щось новеньке - в меню знайдуться такі позиції, як вареники з судаком під томатним соусом, деруни з лососем або ж боул з моченою гречкою та ципою.
Вибір напоїв дуже різноманітний: від безалкогольних лимонадів, фрешів, чаю та кави до медової сікери, фірмових коктейлів та традиційних міцних настоянок.
 
Підводячи підсумки, можна сказати, що «Ресторація Кропивницьких» є яскравим прикладом того, яким сьогодні має бути ресторан української кухні: гармонійне поєднання сучасносні зі смаками та образами, що знайомі кожному з дитинства. Тож при нагоді радимо обов’язково завітати до них в гості, і будьте певні, що не залишитесь байдужими.

Попередня стаття

Завантажуй та встановлюй додаток "Food Family" та
замовляй улюблену їжу або товар прямо зараз!