Де смачно поїсти в Кропивницькому

Назад

Місто Кропивницький стане справжнім відкриттям для тих, хто ще тут не бував. Місто вражає своєю архітектурою, поєднанням стилів та епох (від стриманих готичних мотивів до яскравого барокко та рококо). Також саме Кропивницький є батьківщиною професійного українського театру, а Театр Кропивницького, заснований ще в далекому 1867 році, працює й сьогодні.

Аутентичність міста відображається не лише в архітектурних пам’ятках, а ще й в кухні, що, як і в кожному регіоні України, має свої особливості.
Ми підібрали 5 закладів, що пригощають своїх гостей як традиційними українськими, так і відомими світовими стравами, але обов’язково з фірмовим відтінком Кіровоградщини.

На момент написання статті, кожен з перелічених ресторанів працює в звичайному форматі, а також пропонує доставку.

 

«Ресторація Кропивницьких»


Якщо ви хочете побачити, що таке сучасний український ресторан, то це саме те місце. Головна ідея ресторану – трактування традиційної української кухні на сучасний лад. В меню ви знайдете безліч смачних страв: від класичних дерунів та баноша до неординарного боула з моченою гречкою. Особливої уваги вартий фірмовий борщ з копченою грушею.
Адреса: вул. Театральна (Дворцова) 29

«Kroppizza»


Заклад, що ідеально підійде тим людям, що надають перевагу простій, зрозумілій та смачній іжі. В меню входить велика кількість бургерів та воків, а також більше 20-ти видів піци. Для компанії гостей є вигідні комбо меню. Тож якщо вам хочеться ситно та смачно поїсти, то Kroppizza стане ідеальним варіантом.
Адреса: вул. Чорновола 11/4
 

«Твоя Варенична» («Пельмені Вареники»)


З назви закладу відразу стає зрозумілим, які страви тут є фірмовими, а їх тут ну дуже багато видів. Меню ресторану також представлене великою кількістю млинців, салатів, супів, десертів та основних страв. Також можна придбати заморожені напівфабрикати власного виробництва, щоб приготувати їх вдома в будь-який момент.
Адреса: вул. Велика Перспективна 31/36
 

«Шалений Патрік»


Атмосферний заклад, що поєднує в собі цікаві івенти зі смачними стравами. Це те саме місце, де завжди можна пограти в цікаву настільну гру та з’їсти соковитий бургер. Також є великий асортимент напоїв та фірмове зелене пиво.
Адреса: вул. Чорновола 36/30

 

«Pecorini» («Scorini»)


Заклад, що позиціонує себе як ресторан-кав’ярню. Ідеально підійде для любителів японської та італійської кухні. Є великий асортимент піци, пасти, суші, ролів та, звичайно ж, багато різновидів запашної кави. Для наймолодших гостей є дитяче меню та окрема кімната.
Адреса: вул. Театральна (Дворцова) 28

 

Сподіваємось, що ця стаття стане вам у нагоді, та ви обов'язково отримаєте гастрономічне задоволення після відвідання цих закладів!

А на випадок, якщо захочеться замовити щось смачненьке додому — Food Family з радістю це привезе! 

Попередня стаття

Завантажуй та встановлюй додаток "Food Family" та
замовляй улюблену їжу або товар прямо зараз!