Маньяна

Назад

А ви знали, що «маньяна» з іспанської дослівно перекладається як «завтра», а для самих іспанців це ціла філософія. Вона полягає в тому, щоб жити не поспішаючи та насолоджуватись кожною миттю, незалежно від обставин.


Якщо вам теж хочеться відчути частинку цього іспанського вайбу в нашому бурхливому вирі життя, тоді радимо відвідати винне кафе у Дніпрі, яке так і називається – «Маньяна».


Заклад працює щодня з 09:00 до 21:00 та знаходиться за адресою: м. Дніпро, бульвар Слави 2д.
А для любителів проводити час вдома, є швидка доставка =)
 


Інтер’єр та екстер’єр

 
Фасад будинку виглядає дуже стримано та сучасно, а великі вітражні вікна в чорних рамах та стильна чорна вивіска перед входом у заклад відразу привертають увагу. Влітку можна перепочити на невеличкому, але дуже затишному літньому майданчику.

Всередені кафе дуже затишно та світло. В тому числі, за рахунок великих вікон та високих стель. Дизайн Маньяни виконано в м‘яких відтінках з яскравими акцентами. Доповнюють затишок елементи з дерева та цегли, картини ну і, звичайно ж, стенди з винними пляшками.
 


Меню
 


Не дивлячись на те, що «Маньяна» – насамперед винне кафе, вважати, що тут нічого поїсти було б помилкою. В меню ви знайдете купу смачних страв: бургери, салати, стартери та десерти, а також безліч доповнень до келиха будь-чого. Від себе порадимо скуштувати фірмовий Вітелло Тоннато. Це поєднання смаків ви не забудете ніколи)


Що ж стосується, безпосередньо, вин, то їх тут неймовірна кількість: ігристе та тихе, біле та червоне, молоде та зріле, з різних куточків нашої планети. Загалом, тут ви знайдете напій на будь-який смак, а офіціанти з радістю допоможуть з вибором. Вино можна спробувати як в закладі, так і взяти пляшечку (чи не одну) додому =)
 
Підводячи підсумки можна сказати, що «Маньяна» – це ідеальне місце для дружньої бесіди за келихом гарного вина або ж просто зупинитись та відпочити від шаленого ритму життя. Тож якщо ви тут ще не були – обов’язково рекомендуємо завітати.

Попередня стаття

Завантажуй та встановлюй додаток "Food Family" та
замовляй улюблену їжу або товар прямо зараз!